Vi har åbent til kl. 16.00

Spørgsmål? Vi hjælper dig! 70 60 62 62

Åbent til 16.00

Privatlån

Et privatlån er for dig, der mangler fleksibilitet i din økonomi, og har brug for et billigt lån.

For at få den skarpeste pris skal du indhente tilbud fra forskellige banker.

Du får tilbud fra op til 15 banker med én ansøgning, og kan låne op til 500.000 kroner via os.

Det er gratis og uforpligtende at søge, og du får svar fra bankerne indenfor en time.

300.000+ årlige ansøgninger

15 bankpartnere

Hurtigt og sikkert

Gratis og uforpligtende tilbud

300.000+ årlige ansøgninger

15 bankpartnere

Hurtigt og sikkert

Gratis og uforpligtende tilbud

Privatlån med Axo Finans


Skal du låne penge, er der mange steder at gå hen. Det kan i starten virke en anelse uoverskueligt, men det er faktisk en fordel for dig som forbruger.

Søger du et privatlån, er der nemlig en lang række banker, som har mulighed for at hjælpe dig. Det vigtigste er, at du ikke nøjes med at vælge det første og bedste.

Når du får flere tilbud på lån, har du mulighed for at sammenligne bankernes priser, og her er der mange penge at spare.

Samtidig kan vi hjælpe dig, så du hurtigt får overblik over dine muligheder, og slipper for at bruge ekstra kræfter på at finde det rigtige lån.

Vi samarbejder direkte med en række kendte banker, hvilket betyder, at du med kun én ansøgning får op til 15 forskellige tilbud.

Sammenlign og spar penge

Vores egne tal viser, at forskellen på det billigste og dyreste lån er 18.000 kroner. Det er det beløb, som folk i gennemsnit sparer ved at sammenligne tilbud fra flere banker.

Vi kan samtidig se, at jo større lånebeløbet er, jo større er den gennemsnitlige besparelse også. Det er derfor vigtigt at få flere tilbud, når du er ude efter et lån.

Vi samarbejder med en lang række kendte banker, der blandt andet tæller Express Bank, Resurs Bank, Nordea, Ikano bank og Spar Nord, som du kan sammenligne tilbud fra.

Det er den bedste måde at få det billigste lån, fordi du sparer en masse tid, mens det samtidig er nemt blot at skulle vælge det bedste tilbud.

Det er gratis og uforpligtende at lave en ansøgning, og du får svar fra bankerne indenfor en time.

Du får et billigt privatlån

Når du vælger at indhente flere tilbud på privatlån gennem os, får du også nemt og hurtigt fundet det billigste lån.

Det betyder kort og godt, at du sparer penge, og dermed også får noget mere fleksibilitet ind i din økonomi.

Du kan bruge lånet til en lang række formål, da bankerne ikke går op i, hvad pengene skal bruges til.

Du sparer tid

Det er både nemt, hurtigt og sikkert at få tilbud på lån gennem os.

For at få tilbud på lån skal du blot udfylde et ansøgningsskema, der er designet, så bankerne nemt kan vurdere din kreditværdighed og give tilbud ud fra.

Derfor er det vigtigt, at du er så præcis som muligt, når du besvarer ansøgningsskemaet, da det påvirker prisen på lånet.

Når ansøgningen er færdig, skal du blot vente på, at alle bankerne vender tilbage. Den del tager ofte ikke mere end en time, og herefter er du klar til at sammenligne dine tilbud.

Du er i sikre hænder

Når det handler om din økonomi, kan det nogle gange føles utrygt at dele sine oplysninger med andre.

Men du har ingenting at være nervøs for, vi har nemlig fuldstændig styr på sikkerheden, så dine oplysninger ikke bliver delt med andre end bankerne.

Hvis der i løbet af ansøgningsprocessen opstår nogle spørgsmål, kan du også altid få fat på os på telefon eller mail.

Vi er klar til at hjælpe dig fra start til slut, hvis du får behov for det. Vi har mere end ti års erfaring med hjælpe brugere i Norden med at få det bedste lån.

Med over 4000 femstjernede anmeldelser på Trustpilot er vi blandt de bedst vurderede i branchen, fordi vi sætter en ære i at levere den bedste service til alle.

Du sparer penge på dit lån

Mange tror, at man altid får det billigste lån i sin egen bank, men den bedste metode er faktisk at indhente flere tilbud.

I en undersøgelse lavet af LendMe, som vi er en del af, gennemgår de bankernes priser fra det billigste mulige lån til det dyreste mulige lån. Her er forskellen i pris på et lån på 25.000 kroner med en løbetid på fem år hele 5.5 halv gange større.

Du kan altså komme økonomisk galt afsted, hvis du ikke vælger det billigste lån på markedet.

Vi har gjort det nemt at undersøge markedet for billige privatlån, så du ikke behøver at gøre andet end at lave én ansøgning for at få tilbud fra forskellige banker.

Anbefalinger af vores service

Vi hjælper dig med at indhente og sammenligne tilbud på lån. Det er både nemt og hurtigt, fordi vi samarbejder direkte med nogle af de største banker.

Det betyder, at du nemt kan sortere i tilbud og vælge det billigste, uden at du behøver at bruge en masse tid og kræfter på at sætte dig ind i lånemarkedet og skrive en masse ansøgninger.

Forbrugerråd anbefaler, at du sammenligner

Lånemarkedet har tidligere været mere ugennemsigtigt, end det er nu, fordi det ikke var muligt at lave en objektiv sammenligning af forskellige tilbud.

Forbrugerrådet Tænk samt Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, der hjælper forbrugere med alt fra penge til elektronik, anbefaler, at man henter flere tilbud på lån via en online sammenligningstjeneste som vores.

Over 4000 femstjernede anmeldelser på Trustpilot

Selvom vi først lige er gået i gang med at tilbyde lån i Danmark, har vi længe været aktive i resten af Norden.

Her har vi sammenlagt fået mere end 4000 femstjernede anmeldelser, og brugernes kalder vores service for fremragende.

Der bliver især lagt vægt på, at vi er hurtige, gode til at hjælpe og at det er nemt at ansøge og få tilbud. Du kan læse anmeldelser af vores service på Trustpilots egen side.

Billige privatlån uden sikkerhed

De lån, som du søger om via vores sammenligningsplatform, kaldes også for lån uden sikkerhed.

Det betyder ikke, at det ikke er sikkert at låne pengene, men at banken ikke har nogen sikkerhed i lånet i form af et pantebrev i hus eller bil.

Usikrede privatlån kaldes også ofte for forbrugslån eller blot lån uden sikkerhed.

Når du låner penge uden sikkerhed, er banken ikke interesseret i, hvad du bruger pengene på, og du har derfor mulighed for at bruge dem på en lang række forskellige formål.

Sådan finder du det bedste lånetilbud

Der er flere udgifter, der udgør den samlede omkostning ved et usikret lån.

Det drejer sig om renten, etableringsomkostningerne og eventuelle administrative gebyrer.

Du kan se alle de forskellige udgifter og sammenligne dem, når du indhenter tilbud, men det vigtigste er at holde øje med lånets ÅOP.

Det er en forkortelse forårlig omkostning i procent, og er, som navnet fortæller, den samlede årlige omkostning ved at låne pengene.

ÅOP er derfor let gennemskueligt, og det er også det tal, som du skal være mest opmærksom på. Den eneste undtagelse er, hvis du sammenligner lånetilbud med forskellige løbetider.

Her skal du i stedet kigge på lånenes rente og etableringsomkostninger for at finde det billigste lån.

Sådan kommer du i gang

Kom i gang med at få tilbud på lån ved at starte en ansøgning øverst på siden.

Her skal du svarer på en række spørgsmål omkring din økonomi. Det drejer sig om din indtægt, dine udgifter, dine boligforhold og din gæld.

Bankerne bruger oplysninger til at vurdere, om de kan give dig et tilbud, og hvad det kommer til at koste dig at låne pengene.

Det tager typisk en time, fra du har færdiggjort din ansøgning, til alle bankerne har svaret. Vi giver dig besked, når alle tilbud er klar.

Det er altid gratis og uforpligtende at lave en ansøgning om lån via Axo Finans. Og har du brug for hjælp, kan du altid kontakte os på både mail og telefon.

Ofte stillede spørgsmål


Et privatlån er et usikret lån, hvor du kan bruge pengene til lige det, du vil. At det er et usikret lån, betyder, at banken ikke har pant i eksempelvis din bolig eller bil.

Privatlån er det samme som forbrugslån og lån uden sikkerhed. Du kan derfor få tilbud på privatlån fra de fleste banker, selvom de måske kalder det noget andet.

Prisen på privatlån er individuel fra person til person. Det skyldes, at bankerne bruger en kreditvurdering til at fastslå prisen.

Renten på privatlån starter dog helt nede på 3.6%.

For at få et konkret overblik over, hvad det koster at optage et privatlån, skal du indhente konkrete tilbud fra banker. Du kan få op til 15 tilbud på lån med kun én ansøgning via Axo Finans.

Prisen på lån er afhængig af din kreditværdighed og bankernes generelle priser på privatlån.

Det betyder, at jo bedre din økonomi er, jo bedre en pris vil du også få tilbudt på et lån.

Da din økonomi er det vigtigste parameter for at få et billigt lån, skal du søge hos forskellige banker for at finde ud af, hvor du kan få det billigste lån.

På den måde får du en ide om det generelle renteniveau, som du kan låne til, men du finder også den bank, der har den bedste pris til dig.

ÅOP står for årlig omkostning i procent, og er det vigtigste begreb, som du skal kende, når du leder efter det billigste privatlån.

ÅOP er nemlig det tal, som du bør bruge til at sammenligne forskellige tilbud ud fra. Det lån, der har den laveste ÅOP, er også det billigste lån.

Den eneste undtagelse er, hvis du har forskellige lånetilbud med forskellige løbetider.

Her vil ÅOP ikke være en retvisende metode til at finde det billigste lån. I stedet bør du kigge på renten og etableringsomkostningerne.