Vi har åbent til 16.00

Spørgsmål? Vi hjælper dig! 70 60 62 62

Åbent til 16.00

Billige lån

Når du skal låne penge billigt, er der mange steder at vælge mellem.

Her kan du få 15 tilbud med én ansøgning og sammenligne bankernes priser.

Du kan gratis ansøge om lån og du sparer tid, fordi du kun laver én ansøgning.

Vi er også altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål undervejs.

300.000+ årlige ansøgninger

15 bankpartnere

Hurtigt og sikkert

Gratis og uforpligtende tilbud

300.000+ årlige ansøgninger

15 bankpartnere

Hurtigt og sikkert

Gratis og uforpligtende tilbud

Billige lån hos Axo Finans


Inden du låner penge, er det en god ide, at du undersøger dine muligheder hos så mange banker som muligt.

Du kan få tilbud fra 15 banker, når du ansøger via os, hvilket betyder, at du sparer en masse tid, mens du samtidig finder det billigste lån.

Vi samarbejder med en lang række kendte banker og finansieringsselskaber og med mere end 10 års erfaring, kan vi helt sikkert hjælpe dig med at finde det bedste lån.

Flest tilbud på billige lån

I Danmark samarbejder vi lige nu med 15 forskellige banker, der blandt andet tæller kendte banker som Nordea, Spar Nord, Ikano Bank, Express Bank og Santander Consumer Bank.

Når du laver en ansøgning, modtager disse banker din forespørgsel, og har mulighed for at give dig tilbud.

Du kan derfor nemt sammenligne disse tilbud uden at skulle bruge en masse tid på forskellige ansøgninger.

Du skal altid være opmærksom på lånets ÅOP, der er betegnelsen for den samlede årlige omkostning i procent. Det gør det samtidig nemt for dig at sammenligne dine tilbud.

Her er alle lånets omkostninger samlet, og du kan derfor nemt gennemskue, hvilket lån der er det billigste for dig.

Dog skal du være opmærksom på, at lånene har den samme løbetid.

Hvis lånene har forskellige løbetider, kan ÅOP faktisk være misvisende som redskab til at finde det billigste lån, da lånet med kortest løbetid ofte vil have den højeste ÅOP.

Også selvom det ikke er det dyreste lån.

Det er gratis og uforpligtende for dig at lave en ansøgning om lån. Du kan samtidig låne op til 500.000 kroner, og du får svar fra bankerne indenfor en time.


Du finder det billigste lån med os

Søger du om lån via os, øger du din chance markant for at få det billigste lån, fordi du sammenligner flere banker.

Der er stor forskel på, hvad et lån koster, og derfor er det vigtigt at undersøge dine muligheder.

Mange vælger deres egen bank til et nyt lån, da det er det ‘sikre’ valg, men det betyder desværre bare, at man risikerer at betale alt for meget for at låne penge.

Den eneste forskel på at låne fra den ene bank fremfor den anden, er nemlig prisen. Pengene, du låner, er de samme, uanset om du låner hos den ene eller anden bank.

I de følgende afsnit kan du blive klogere på, hvilke fordele der er forbundet med at søge om lån via Axo Finans.

Du sparer tid

I en travl hverdag, hvor der er nok at se til med eksempelvis job, bolig, børn, indkøb og sociale aktiviteter, er tid en værdifuld valuta.

De færreste har tid til at sætte sig ind i et forholdsvis komplekst lånemarked, og endnu færre orker sandsynligvis at lave ansøgning efter ansøgning efter ansøgning.

Vi sørger for, at du ikke skal bruge en masse unødig tid på at indtaste de samme oplysninger igen og igen, men i stedet får en masse tilbud kun med én ansøgning.

Du sammenligner dine tilbud ud fra rente, ÅOP, månedlig ydelse og samlet tilbagebetaling, hvilket giver dig overblik over tilbuddene, så du kan sortere irrelevante tilbud fra og vælge det billigste lån.

Du sparer penge

Det er min udokumenterede påstand, at de færreste gider at betale overpris for et produkt, hvis man uden problemer kan betale mindre. Og det er faktisk tilfældet her.

Du får nemlig tilbud fra en lang række af de banker, som du ellers vil støde, hvis du begynder at lede efter billige lån eller forbrugslån online.

Det er derfor langt nemmere blot at søge via os, da du meget hurtigere får overblik over, hvilke banker der kan give dig tilbud, og især hvor du får den bedste pris.

En undersøgelse foretaget af LendMe, som vi er en del af, viste, at der i gennemsnit er 18.000 kroners forskel på det billigste og dyreste lån, som folk får tilbudt.

Det er en ret markant forskel i pris og en vigtig understregning af, hvorfor du bør få flere tilbud.

Du får den bedste service

Med over 10 års erfaring i at finde de bedste tilbud på lån til vores brugere, er vi godt klædt på til at hjælpe dig med at spare penge på dit næste lån.

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål alle ugens hverdage på telefon og mail, hvis du har problemer med din ansøgning, eller blot har nogle generelle spørgsmål.

Du kan altid regne med, at du får den bedste service hos os. Vi har over 4000 femstjernede anmeldelser på Trustpilot, og brugerne beskriver vores service som fremragende.


Find nemt, hurtigt og sikkert det bedste tilbud

Når du færdiggør en ansøgning hos Axo Finans, sender vi den afsted til vores forskellige samarbejdspartnere.

De kigger på din ansøgning, og sender et svar tilbage til os.

Det er både en hurtig og sikker proces, hvor bankerne kan vurdere din ansøgning, komme med tilbud, og hvor du kan sammenligne dine tilbud indenfor en time.

Når alle bankerne har svaret, får du besked fra os om, at du nu kan vælge et lånetilbud.

Når du har valgt det bedste tilbud, fortsætter ansøgningsprocessen hos den bank, som du har valgt.

Og når lånet er godkendt, har du hurtigt pengene på kontoen.

Få billige lån med lav rente

Den største udgift på et lån er ofte renten. For at finde den laveste rente er det som tidligere nævnt en god ide, at du får flere tilbud, inden du låner.

Den rente, som du får tilbudt, afhænger først og fremmest af din privatøkonomi.

Det betyder, bankerne skal bruge din ansøgning for at kunne vurdere, hvad de kan tilbyde dig.

Selvom alle bankerne bruger din økonomi som pejlemærke for, hvad de kan tilbyde dig, er der stor forskel på, hvad hver enkelt bank har mulighed for at give dig.

Årsagen er, at bankerne blandt andet har forskellige interne vurderingsregler, der afgør prisen på lån.

Der er ingen andre end bankerne selv, der kender disse interne spilleregler så for at blive klog på, hvor du får de bedste lånevilkår, skal du ansøge.

Dét påvirker renten

Helt overordnet set er der fire ting, der påvirker renten på et lånetilbud. Det drejer sig om:

  • Din indkomst
  • Dine værdier
  • Dine udgifter
  • Din gæld

Bankerne kigger på en masse variabler, som alle passer ind i ovenstående kasser.

Umiddelbart kan det være svært at forbedre nogle af de overordnede punkter for at få din ansøgning til at fremstå stærkere, men det er faktisk muligt.

Søg med en anden

Hvis du har mulighed for at lave en ansøgning sammen med en anden, vil jeres økonomi se bedre ud, hvilket kan resultere i en bedre rente og dermed et billigere lån.

Det skyldes, måske meget logisk, at hvis man er to til at dele en udgift, vil der også være en mindre risiko forbundet med at låne jer penge, og en lav risiko for bankerne er lig med en bedre rente.

De fleste vælger at søge sammen med deres partner. Men flere og flere banker tillader også, at du søger sammen med en forælder, søskende, barn eller ven.


Sådan får du tilbud på lån

For at indhente og sammenligne tilbud på lån skal du starte en ansøgning via vores ansøgningsskema.

Når du har færdiggjort den, skal du blot vente på, at alle bankerne har kigget på din ansøgning.

Det varer typisk en times tid, og så har du mulighed for at gennemgå dine tilbud og vælge det bedste og billigste lån.

Hvis du har nogle spørgsmål til enten ansøgningsskemaet, til bankerne eller noget helt tredje kan du altid kontakte os direkte på telefon eller mail.

Vi svarer på henvendelser alle ugens hverdage.

Det er altid komplet gratis og uforpligtende at ansøge, og vores samarbejde med 15 forskellige banker giver dig det ultimative overblik over dine muligheder.


Ofte stillede spørgsmål


Det er som regel billigere at låne penge hos en bank eller et finansieringsselskab, hvis du skal låne penge.

Der findes også andre finansieringsmuligheder, men typisk har du også en større sikkerhed i at låne pengene af en bank, fordi de skal foretage en grundig kreditvurdering af dig, inden du kan blive godkendt til lån.

Det sikrer, at du ikke ender med et lån, som du ikke har råd til at betale tilbage.

Det er individuelt, hvilken bank der kan tilbyde det billigste lån. Bankerne har forskellige måder at vurdere, hvilken rente de kan tilbyde på et lån, og derfor er det essentielt, at man indhenter flere tilbud på lån hos forskellige banker.

På den måde får man konkret svar på, hvilken bank der kan tilbyde de bedste lånevilkår.

Det svarer til, at du heller ikke på forhånd kan vide, hvilket supermarked der har den billigste liter letmælk. Du bliver nødt til at undersøge det hos de forskellige supermarkeder.

Når det kommer til lån, kan du heldigvis bruge en låneformidler som os til at finde den bedste pris uden at skulle besøge hver enkelt bank. På den får du nemt og hurtigt svar på, hvilken bank der er den billigste for dig.

Det er en rigtig god ide, at du vælger det lån, der har den laveste ÅOP. Det er en forkortelse for Årlig Omkostning i Procent, og er en samling af alle lånets udgifter.

Det lån, der har den laveste ÅOP, er derfor også det billigste.

Du skal dog være opmærksom på, at lånene skal have ens løbetid for at ÅOP er den bedste måde at vælge ud fra.

Det skyldes, at ÅOP ofte vil være højere på lånet med kortest løbetid, også selv om renten og gebyrerne er lavere.

Hvis du sammenligner lån med forskellige løbetider, er det en god ide at sammenligne lånenes renter og etableringsomkostninger, da det ofte er de højeste udgifter på lån.

Prisen for at låne penge er individuel, og bliver udregnet af en bank alt efter din økonomiske situation og bankens kreditpolitik.

Det betyder med andre ord, at hvis du går ned i fem banker, og spørger efter et lån på 20.000 kroner, vil du få forskellige svar.

Derfor er det en rigtig god ide, at du ikke bare vælger det første og bedste lånetilbud, som du får, men at du indhenter flere tilbud, som du kan sammenligne.

På den måde undgår du, at din gæld bliver unødvendigt dyr.

Vi samarbejder med 15 forskellige banker, hvor du med en gratis ansøgning kan få et helt konkret svar på, hvad det vil koste dig at låne penge.