Vi har åbent til 16.00

Spørgsmål? Vi hjælper dig! 70 60 62 62

Åbent til 16.00

Forbrugslån

Forbrugslån er en god løsning, hvis du har behov for en mere fleksibel økonomi.

Du sparer penge ved at sammenligne tilbud fra forskellige banker.

Det tager få minutter at ansøge, og du sparer tid og kræfter, fordi du får tilbud fra op til 15 banker med én ansøgning.

Du er i sikre hænder. Vi har over ti års erfaring i at finde de bedste lån, og du kan altid få fat på os.

300.000+ årlige ansøgninger

15 bankpartnere

Hurtigt og sikkert

Gratis og uforpligtende tilbud

300.000+ årlige ansøgninger

15 bankpartnere

Hurtigt og sikkert

Gratis og uforpligtende tilbud

Forbrugslån med Axo Finans


Der kan være mange årsager til, at du har brug for at strække din økonomi i form af et lån.

Uanset årsagen er det en rigtig god ide, at du sammenligner tilbud fra forskellige banker, hvis du vil have det billigst mulige lån på markedet.

Vores tal viser, at brugerne i gennemsnit sparer lige under 18.000 kroner ved at vælge det billigste lån fremfor det dyreste.

Du får tilbud fra op til 15 forskellige banker, når du søger via os, hvilket giver dig et helt unikt overblik over dine muligheder.

Vi har mere end 12 års erfaring med at hjælpe resten af Norden med at finde det bedste lån, og vi kan også hjælpe dig, uanset om du skal låne til stort eller småt.

Få et unikt overblik og spar penge

Vi har et tæt samarbejde med 15 forskellige banker, som du kan sammenligne tilbud fra, når du laver en ansøgning gennem os.

Det sparer dig for en masse tid, fordi vi samarbejder med kendte banker som blandt andet tæller Express Bank, Spar Nord, Nordea, Resurs Bank og Santander Consumer Bank.

Du kan nemt tjekke, hvilke banker der kan give dig et tilbud, og hvilken pris du skal betale for at låne penge hos bankerne. Du kan sammenligne lånenes rente, ÅOP, månedlig ydelse, gebyrer og samlet tilbagebetaling.

Det gør det nemt for dig at gennemskue bankernes tilbud, så du trygt vælger det bedste tilbud.

Du skal kun bruge fem minutter på at ansøge, og bankerne svarer indenfor en time. Det er samtidig helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud på lån.


Du finder billige forbrugslån

Vi taler med en masse brugere dagligt, og vi ved derfor, at mange først vælger at søge om lån hos deres egen bank, når de skal låne penge.

Og selvom det er en god ide at spørge din egen bank, så er det en dårlig ide at stoppe der, hvis du gerne vil spare penge på dit lån.

Der er nemlig ingen garanti for, at din egen bank er billigere end andre banker på markedet. Derfor er det en rigtig fornuftig strategi at undersøge priserne hos andre banker, inden du låner.

Du sparer først og fremmest penge

Bankerne er selvstændige virksomheder, der har deres eget prisniveau, og hvis du ikke kigger efter andre tilbud, vil du heller ikke opdage, hvor du får det billigste lån.

Som tidligere nævnt viser vores egne tal, at der i gennemsnit er tale om en forskel fra det billigste til det dyreste lån på lige under 18.000 kroner. Det er ret mange penge for de fleste.

Og det er ikke kun os, der synes, at det er en god ide at sammenligne lånetilbud, når man skal have det billigste lån.

Forbrugerrådet Tænk anbefaler også, at du bruger en prisportal, som eksempelvis vores, når du skal låne penge.

Du får hurtigt et overblik

Du behøver kun at lave én ansøgning for at få flere tilbud på lån, og dermed sparer du en masse tid og kræfter i forhold til, hvis du selv skulle have lavet alle ansøgningerne.

Men udover, at det er dejligt kun at skulle besvare ét spørgeskema, så får du også en anden fordel.

Du kan nemt sammenligne dine tilbud.

Bankerne bruger ofte forskellige fagtermer, når de skal beskrive prisen på deres lån. Et eksempel er det, som vi kalder renten, men som har forskellige navne alt efter, om man regner med eller uden renters rente.

Det kan meget hurtigt blive forvirrende, fordi du måske ikke er klar over, at pålydende rente og debitorrente ikke er det samme.

Vi tager højde for dette, så når du sammenligner lån via os, er alle bankernes tilbud opstillet efter de samme termer.

Det gør det nemt og trygt for dig at gennemskue, hvilket lån der er billigst uden at have en doktorgrad i økonomi.

Du finder den billigste bank

Du behøver kun lave én ansøgning for at finde den billigste bank. Du kan også indhente tilbud, som du sammenligner med tilbud fra din egen bank, hvis du gerne vil vide, hvad det generelle prisniveau er.

Selvom lån består af forskellige udgifter, bør du altid kigge på lånenes ÅOP, der er en forkortelse for årlig omkostning i procent.

Tallet har indkluderet alle lånets udgifter, så hvis du har fire forskellige tilbud, kan du meget nemt se, hvilket der er det bedst at vælge.

Det eneste tidspunkt, hvor det ikke er en god ide, er, hvis lånene har forskellige løbetider.

Den vil nemlig være højere på lånet med kortere løbetid, fordi udgifterne er spredt ud over færre måneder.


Vi hjælper dig hele vejen

Når du bruger vores låneplatform til at indhente tilbud, kan du altid være sikker på, at du får den bedste service.

Vi har de sidste 13 år hjulpet resten af Skandinavien med at finde de billigste forbrugslån ved at tilbyde en platform med forskellige banker, konkurrencedygtige priser og god service.

Du bruger vores låneplatform til at få tilbud fra bankerne, men skulle der opstå nogle spørgsmål eller udfordringer undervejs, er vi klar på mail og telefon til at hjælpe dig.

Brugerne vurderer vores service helt i top og med over 4000 femstjernede anmeldelser kalder de vores service for fremragende.

Brugerne anbefaler os

Vi hjælper hvert år over 200.000 brugere med at finde det billigste lånetilbud.

Mange foretrækker at bruge vores platform uden hjælp, men skulle der opstå spørgsmål, er vi ikke længere væk end et opkald eller en mail.

Langt størstedelen er meget tilfredse med vores service, og ord som effektivt, professionelt og hurtigt går igen i mange anmeldelser.

Du kan læse en masse anmeldelser af vores service hos blandt andet Trustpilot, Google og Facebook.

Anbefaler forbrugere at sammenligne

I Danmark anbefaler både Forbrugerrådet Tænk og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, at man indhenter flere tilbud på lån for at finde den bedste pris.

Tænk anbefaler specifikt, at du bruger en prisportal som vores, når du skal have flere tilbud på lån.

En af fordelene ved at bruge en låneportal som vores er, at du kan få mange tilbud med kun én ansøgning, men du kan også nemt sammenligne indholdet af tilbuddene med hinanden.

Det er en rigtig god ide, at du bruger lånets ÅOP, når du sammenligner, fordi ÅOP har samlet alle lånets omkostninger.

Sammenlign forbrugslån online enkelt og sikkert

For at søge om lån kræver det blot, at du starter en ansøgning på vores site. Her bliver du blandt andet spurgt ind til din indtægt, udgifter og gæld.

Bankerne bruger dine oplysninger til at komme med lånetilbud, som du efterfølgende får præsenteret på din side. Her kan du sammenligne tilbuddene ud fra forskellige parametre, så du nemt får dannet dig et overblik over, hvad tilbuddene består af, og hvilket der er billigst.

Herefter vælger du blot det tilbud, der er billigst. Du kan typisk gennemskue dine tilbud ved at kigge på lånets ÅOP. Her er alle udgifter til lånet samlet, så du kan se, hvor stor den årlige omkostning er for dig, når du låner.

Det tager typisk et par minutter at lave en ansøgning, og du får svar indenfor en time. Vi er den platform, der samarbejder med flest banker i Danmark, og du får derfor det mest unikke overblik, når du bruger os.

Ofte stillede spørgsmål


Et forbrugslån er et lån, hvor banken ikke har sikkerhed i form af pant i eksempelvis bil eller bolig. Det kaldes også et usikret lån.

Usikrede lån kan bruges til en lang række formål. Det er faktisk helt op til dig, hvad du ønsker at bruge pengene på.

Du kan låne op til 500.000 kroner, når du optager et forbrugslån. De fleste banker tilbyder forbrugslån, så det er en rigtig god ide at sammenligne tilbud fra flere banker.

I Danmark varierer ÅOP på forbrugslån mellem 3.5% og 24.99%. ÅOP står for årlig omkostning i procent, og viser dig den samlede omkostning, der er forbundet med lånet.

Omkostningerne ved et forbrugslån er typisk en blanding af rente, renters rente, etableringsgebyr og administrationsgebyr. Renten er som regel den største udgift ved et lån.

Det er umuligt at sige, hvad prisen på lån generelt ligger på, da tilbud på forbrugslån hænger sammen med ansøgerens økonomi. Samtidig kommer prisen også an på bankernes generelle prisniveau.

Den eneste måde at danne sig et overblik over, hvad det koster for dig at låne penge, er ved at ansøge om lån hos bankerne.

Du kan ansøge online hos de fleste banker i Danmark. Her skal du typisk besvare en række spørgsmål om din økonomi, som banken bruger til at vurdere, hvilket tilbud du kan få.

Hvis du synes, at det er uoverskueligt at skulle ansøge hos en masse banker, kan du også ansøge om lån hos en låneformidler, der indhenter tilbud fra mange af de samme banker, men hvor du kun skal lave én ansøgning.

Det er både hurtigere og ofte billigere, fordi du får flere tilbud og blot kan vælge det billigste.

Hvis du vil have det billigste lån, er det bedst at ansøge hos så mange banker som muligt. Du får nemlig flere tilbud, og har derfor mulighed for at danne dig et overblik.

Hvis du ikke orker at ansøge hos en masse forskellige banker, kan du bruge en låneformidler som Axo Finans. Vi indhenter op til 15 tilbud på en ansøgning, og gør det nemt at sammenligne dem med hinanden. Derefter vælger du blot det billigste lån.