Vi har åbent til 16.00

Spørgsmål? Vi hjælper dig! 70 60 62 62

Åbent til 16.00

Lån penge nu

Vil du låne penge nemt og billigt, er det en god ide at sammenligne tilbud fra forskellige banker.

Brug fem minutter på en ansøgning og indhent tilbud på lån på op til 500.000 kroner.

Sammenlign dine tilbud og lån penge fra en af 15 banker, som vi samarbejder med.

Færdiggør din ansøgning nu og få svar fra bankerne indenfor en time.

300.000+ årlige ansøgninger

15 bankpartnere

Hurtigt og sikkert

Gratis og uforpligtende tilbud

300.000+ årlige ansøgninger

15 bankpartnere

Hurtigt og sikkert

Gratis og uforpligtende tilbud

Lån penge med Axo Finans


Hvis du vil låne penge, er det en rigtig god ide at undersøge dine muligheder hos så mange banker som muligt.

Når du søger om lån via os, har du mulighed for at få tilbud fra en lang række banker, du kender, og du behøver kun at sende én ansøgning

Det betyder, at du kommer til at spare en masse tid og kræfter, når du vil spare penge på dit lån.

Vi samarbejder med en lang række banker i Danmark, og med mere end 10 års erfaring fra resten af Norden er vi sikre på, at vi finder det bedste lån til dig.

Tilbud fra 15 banker

Vi samarbejder med 15 banker, der blandt andet tæller Express Bank, Santander Consumer Bank, Spar Nord, Ikano Bank og Resurs Bank, og du kan få tilbud fra dem og 10 andre banker med én ansøgning.

Det gør det nemt for dig at sammenligne tilbud og i sidste ende at vælge det billigste lån.

Når du har modtaget tilbud fra bankerne, gør vi det muligt at sammenligne renter, ÅOP, månedlige ydelse, etableringsomkostninger, gebyrer og samlet tilbagebetaling.

Det gør det nemt for dig at gennemskue, hvilket lån der er bedst.

Det er altid gratis og uforpligtende at ansøge om lån gennem os, og når du ansøger, får du svar fra bankerne indenfor en time.

Lån penge nemt, billigt og sikkert

Lån og finansielle ydelser ligger under gennemsnittet på listen over services, som de fleste synes, er gennemskuelige.

Ifølge Forbrugerstyrelsen seneste opgørelse fra 2018 ligger bankmarkedet placeret som nummer seks fra bunden, når det kommer til gennemsigtighed og tillid fra forbrugerne.

En placering lige under brugte biler.

Det kan være en medvirkende årsag til, at mange vælger at låne penge i deres egen bank. Måske stoler man mere på den, men det er ærgerligt ikke at få flere tilbud, fordi der kan være mange penge at spare.

Din bank er ikke altid billigst

Du har nemlig ikke nogen garanti for, at det er din egen bank, der ud af samtlige banker i landet, kan give dig den laveste rente og de bedste vilkår.

Banker er først og fremmest virksomheder, der lever af at tjene penge, og derfor er der også forskel på, hvad det koster at låne penge hos forskellige banker.

Den bedste måde at låne penge på, hvis du også vil have den laveste rente på dit lån, er ved at undersøge dine muligheder og få tilbud fra så mange banker som muligt.

Du sparer en masse tid

At sammenligne tilbud på lån kan lyde som en besværlig proces, men det er faktisk så nemt, at alle kan gøre det.

Det er ikke længere nødvendigt, at du har styr på forskellen mellem pålydende og effektiv rente eller kan gennemskue ÅOP på lån med forskellig løbetider.

Når du bruger en låneplatform som vores, kan du nemt sortere dine tilbud efter, hvilke der er billigst, så du lynhurtigt får overblikket over dine muligheder.

På den måde kan du nemt sammenligne de forskellige bankers tilbud ud fra blandt andet rente, ÅOP, månedlig ydelse og det samlede tilbagebetalingsbeløb.

For at få tilbud fra bankerne skal du blot færdiggøre en ansøgning hos os. Det tager typisk et par minutter, og bankerne svarer indenfor en time.

Du sparer penge

Den vigtigste årsag til at få flere tilbud på lån er naturligvis, at du i sidste ende får det billigst mulige lån og dermed sparer penge.

Vores data viser, at den gennemsnitlige forskel på det dyreste og billigste lån er lige under 18.000 kroner i samlet tilbagebetaling.

Det er et tal, der illusterer, at der er stor forskel på, om du låne penge fra den ene eller anden bank.

Tallet viser også, at størrelsen på besparelsen vokser, jo større et beløb du ønsker at låne.

Forbrugerrådet Tænk anbefaler, at man bruger prisportaler som eksempelvis vores, fordi du modtager flere tilbud og har mulighed for at sammenligne dem.

De anbefaler samtidig, at du vælger lånet med laveste ÅOP og etableringsomkostninger.

Lån til det, du vil

Uanset om du skal låne penge til stort eller småt, er det en fremragende ide at indhente så mange tilbud som muligt.

De fleste starter hos deres egen bank, men for at sikre den størst mulige besparelse, er det nødvendigt at undersøge muligheden hos adskillige andre banker.

Du kan nemt søge om lån hos 15 forskellige banker, når du ansøger via os. Du behøver ikke bruge lang tid på din ansøgning, og vi hjælper dig hele vejen.

Du er i gode hænder

Når du søger om lån online, kan det nogle gange føles usikkert, fordi du måske ikke kender den bank, som giver dig det bedste tilbud.

Sikkerhed er et af vores vigtigste fokusområder, og vi passer rigtigt godt på dine data.

Derudover samarbejder vi kun med seriøse banker, så du behøver ikke have nogle betænkeligheder ved at låne fra en af vores samarbejdspartnere.

De er alle under tilsyn af Finanstilsynet, hvilket betyder, at de lever op til alle gældende krav, så du trygt kan vælge det bedste lån.


Over 10 år med fremragende service

Selvom vi først lige er landet i Danmark, har vi eksisteret de sidste 13 år i Norge og de sidste 8 i Sverige.

Her har vi hjulpet resten af Skandinavien med at finde det billigste tilbud på forbrugslån eller finde den bedste omlægning af eksisterende gæld.

Vi hjælper ikke kun ved at lade dig indhente og sammenligne dine tilbud fra forskellige banker, men vi sidder også klar til at besvare dine spørgsmål når de opstår.

Du kan altid ringe eller skrive til os, hvis du er i tvivl om noget, har brug for hjælp til din ansøgning eller har generelle spørgsmål til låneprocessen.

Du får altid den bedste service, når du benytter dig af os, og med over 4000 femstjernede anmeldelser kalder brugerne vores service for fremragende.

Begejstrede brugere

Vi hjælper hvert år over 200.000 brugere med at finde det billigste lån, og selvom mange uden problemer indhenter, og sammenligner tilbud uden at kontakte os, så er vi altid klar, hvis du har brug for os.

Læs her, hvad et par brugere siger om os:

‘’Jeg var overrasket. Det er virkelig sjældent, at du møder så rare mennesker med en service, som du skal lede længe efter.’’ - Arne Jensen.

‘’Eneste låneformidler, der kunne hjælpe mig med at refinansiere kreditkortgæld. Axo Finans gav mig vejledning omkring at udfylde ansøgningen og øge mine chancer’’ - Mia Blomberg.

‘’Axo Finans har været gode til at hjælpe mig med at finde de bedste muligheder. Meget tilfreds med opfølgning gennem processen. ’’ - Johnny Syversen.

Du kan læse mange flere anmeldelser af vores service på vores sider hos Facebook, Trustpilot og i Google.


Forbrugerråd anbefaler prisportaler som vores

I Danmark anbefaler Forbrugerrådet Tænk samt Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, at du bruger en online prissammenligningsportal som vores til at indhente og sammenligne flere tilbud fra forskellige banker, inden du låner.

Det betyder nemlig, at du får et større overblik over dine muligheder, hvilket kan ende med at give dig bedre vilkår og lavere omkostninger på dit lån.

Lån pengene af en bank

Helt konkret anbefaler Tænk, at du låner pengene af en bank, fordi deres tests i både 2019 og 2020 viser, at det ofte er her, at du får de billigste lån.

Vi samarbejder, gennem LendMe, med 15 forskellige banker, som du kan få tilbud af, når du laver en ansøgning.

Det tager få minutter at færdiggøre en ansøgning, og du får svar fra alle bankerne indenfor en time.

Lån penge online til laveste rente

Som vi skriver længere oppe, er din bedste mulighed for at finde det billigste lån, at du får flere tilbud fra forskellige banker.

Bankerne har nemlig en såkaldt variable rente, hvilket betyder, at renten afhænger af en vurdering af din kreditværdighed.

Det betyder egentlig bare, at din økonomi afgør, hvilken rente som bankerne har mulighed for at give.

Du bliver nødt til at få flere tilbud, fordi bankerne ikke vurderer din kreditværdighed ens.

Faktisk kan der være enormt stor forskel på, hvilken pris som de forskellige banker kan tilbyde.

Vores egne tal viser, at den gennemsnitlige prisforskel på det billigste og dyreste lån er på små 18.000 kroner.

Det understreger på mange måder vigtigheden af at få flere tilbud.

Lån penge hurtigt med én ansøgning

Det ville tage en evighed, hvis du selv skulle ansøge hos alle bankerne.

Det ville kræve, at du selv fandt frem til alle bankerne, lavede en ansøgning i deres system, ventede på svar fra dem alle, og derefter selv satte deres tilbud i system.

Når du laver en ansøgning hos os, sender vi den direkte til vores samarbejdspartnere, der effektivt vurderer din ansøgning, og giver os et svar tilbage, som vi derefter viser dig.

Der går typisk en time, fra du har færdiggjort din ansøgning, til du har svar fra alle bankerne.

Grunden til at vi kan gøre det så hurtigt er, at vi samarbejder tæt med alle bankerne på platformen.

Vi ved derfor, hvilke spørgsmål de skal have svar på for at kunne give dig et personligt lånetilbud.

Lån penge sikkert og gennemskueligt

Selvom en stor del af vores sammenligningstjeneste består af, at vi hurtigt finder tilbud til dig, gør vi det samtidig nemt og gennemskueligt at få et overblik over, hvilket tilbud der er bedst.

Det ville være en dræbende langsommelig proces, hvis du selv skulle indhente tilbud, men det ville også være en svært gennemskuelig en af slagsen, fordi bankerne bruger forskellige termer til eksempelvis at beskrive renten.

Her er et par eksempler:

  • Effektiv rente
  • Debitorrente
  • Pålydende rente
  • Nominel rente

Hvis du ikke har styr på forskellen mellem den pålydende rente og den nominelle rente, så gør det ingenting.

Vi beregner forskellen mellem de forskellige typer for dig, så du nemt kan sammenligne renten på alle tilbud.

Her kalder vi det renten, fordi det er nemt at forstå.

Pointen er, at hos os behøver du ikke have en længere økonomisk uddannelse for at forstå, hvilket tilbud der er bedst.

Du kan sammenligne dine tilbud ud fra renten, ÅOP, etableringsomkostningerne, den månedlige ydelse, administrationsgebyr og det samlede tilbagebetalingsbeløb.

Brug ÅOP til at sammenligne lån

Den bedste måde at sammenligne tilbud på er ved at kigge på lånets ÅOP. Det dækker nemlig over alle lånets omkostninger.

Du behøver derfor ikke sidde og nørkle med de store matematiske formler, når du har fokus på ÅOP.

Begrebet er en forkortelse af årlig omkostning i procent, og er et tal, som alle banker opgiver, når de kommer med et tilbud.

Det eneste tidspunkt, hvor du ikke kan bruge ÅOP, er, hvis dine lånetilbud ikke har den samme løbetid.

Det skyldes simpelthen, at ÅOP vil være højere på lån med en kortere løbetid, og derfor vil det ikke være retvisende for prisen på lånet.

Også selvom det måske er det billigste lån.

Du ved ikke, hvilken bank der er billigst

Du skal altid indhente flere tilbud på lån, fordi du ikke på forhånd kan vide, hvilken bank der har de bedste vilkår til dig.

Alle bankerne foretager en kreditvurdering, når de giver tilbud og selvom de grundlæggende kigger på de samme ting, er der forskel på, hvordan de vurderer dem.

Derfor kan der også være stor forskel på, hvad et lån koster hos de forskellige banker, og det er derfor, du altid skal forsøge at få så mange tilbud som muligt.

Det kan være en rigtig god ide, at du starter i din egen bank, men hvis de ikke giver dig det bedste tilbud, eller slet ikke kan hjælpe dig, kan du låne pengene hos en anden bank uden at skulle flytte noget andet over.


Sammenlign og lån penge hurtigt, enkelt og sikkert

Hvis du gerne vil i gang med at indhente tilbud, kræver det kun, at du starter din ansøgning øverst på siden.

For at kunne indhente tilbud skal du blandt andet besvare en række spørgsmål omkring din økonomi, dine boligforhold og din gæld.

Det tager typisk mindre end fem minutter at besvare og færdiggøre en ansøgning.

Du kan ansøge alene eller sammen med en anden, og hvis I er to på ansøger, vil det typisk have nogle fordele, fordi to indtægter som regel vejer tungere end en enkelt.

Det kan med andre ord gøre lånet billigere, hvis I søger sammen.

Det er både gratis og uforpligtende at ansøge om lån via os, og når din ansøgning er færdig, går der typisk en time før alle bankerne har svaret.

Du finder kun det billigste lån på markedet, når du indhenter og sammenligner tilbud fra så mange banker som muligt.

Vi samarbejder med 15 forskellige banker, hvilket giver dig det største overblik over dine lånemuligheder i Danmark med én ansøgning.


Ofte stillede spørgsmål


Du har mulighed for at låne penge hos alle banker og finansieringsvirksomheder i Danmark. Langt de fleste har et krav om, at du er fyldt 18 år, har en fast indtægt og ikke står i RKI eller Debitor Registret.

Der findes to overordnede typer af lån. Sikrede og usikrede lån. Sikkerhed i et lån skal forstås som bankens sikkerhed. Banken kan have sikkerhed i form af pant i eksempelvis bolig eller bil.

Usikrede lån kaldes også for forbrugslån, og dem kan du ansøge om hos alle banker.

Du skal være opmærksom på, at der kan være stor forskel i prisen fra bank til bank, og derfor anbefales det, at du sammenligner tilbud fra forskellige banker. På den måde finder du det billigste lån på markedet.

Når du ansøger om et usikret lån, der også kaldes for forbrugslån, har du mulighed for at låne op til 500.000 kroner. Selvom der er en maksimal grænse på en halv million afhænger pris, og hvor meget banken kan tilbyde, af en kreditvurdering.

En kreditvurdering af bankens værktøj til at vurdere din kreditværdighed, som er en betegnelse for, hvor god din generelle økonomi er.

Jo bedre din økonomi er, jo flere penge vil bankerne låne dig og jo bedre en rente kan du forvente at blive tilbudt.

Når du optager et usikret lån, stiller banken ikke nogle krav til, hvad du bruger pengene på. Du kan derfor låne til en lang række store og små formål.

Hvis du har fået nej fra din egen bank, er det ikke ensbetydende med, at du ikke kan låne penge. Der findes nemlig rigtigt mange banker, der kan hjælpe dig, hvis du leder efter et lån.

Du kan dog ikke på forhånd vide, hvilke banker der eventuelt kan, og derfor er din bedste mulighed at søge så mange steder som muligt.

Hvis du har forsøgt at søge efter lån flere steder, men har fået nej alle vegne, kan det skyldes, at bankerne vurderer, at din økonomi ikke kan bære at optage ny gæld.

Årsagerne til det kan være, at du har et lavt rådighedsbeløb, har mange udgifter eller har gæld i restance.

Det er altid gratis at indhente lånetilbud. Det gælder uanset om du skal have tilbud på sikrede eller usikrede lån.

Hos Axo Finans kan du få tilbud på lån fra op til 15 banker uden at det koster noget.

Samtidig er det helt uforpligtende at indhente forskellige tilbud, så hvis du mister interessen eller finder et lån andetsteds, skal du heller ikke betale noget som helst.